Naše udobje

Zakaj gostovati pri nas?

  • Ker je pri nas stranka vedno na prvem mestu.
  • Ker lahko gostovanje začnete uporabljati takoj, ko ga naročite.
  • Ker imamo super prijazno podporo vsem uporabnikom spletnega gostovanja preko telefona in e-pošte.
  • Ker vam ponujamo brezplačni 15 dnevni preizkus naše sobe, da se sami prepričate o našem udobju, popolnoma brez obveznosti!
  • Ker imamo najboljšo in daleč najbolj popularno nadzorno ploščo na svetu, cPanel.
  • Ker imamo enostavni in hitri arhiv, do katerega lahko dostopate kjerkoli in kadarkoli.

Ugodno spletno gostovanje na naših strežnikih za vse, ki potrebujete zanesljivo gostovanje spletnih strani. Naša ponudba za vaše spletno gostovanje obsega različne pakete, ki so prilagojeni tako za manjše uporabnike kot tudi za podjetja. Vsi paketi vključujejo podporo za skriptne jezike in podatkovne baze. Spletna soba je gostovanje, ki se prilagaja stranki.

Enostavni in hitri arhiv

Varnostne kopije se vsak dan samodejno ustvarjajo na strežniku, do katere lahko dostopate tudi vi! V primeru, da imate težave s stranjo, ali pa se vam je med urejanjem strani kaj zalomilo, in bi radi obnovili stran tako, da bo izgledala kot pred težavami. To lahko sedaj naredite brez naše pomoči in s samo nekaj kliki lahko dostopate do vašega arhiva kjerkoli in kadarkoli.

cPanel nadzorna plošča

cPanel nadzorna plošča omogoča popoln nadzor ter upravljanje z vsemi funkcijami vašega gostovanja. Tako ste pri delu z vašo spletno stranjo in strežnikom popolnoma neodvisni, saj vam ne bo potrebno kontaktirati našega Naročniškega centra vsakič, ko bi želeli spremeniti določeno nastavitev (npr: naslov e-pošte, geslo, FTP račun, ...). Vse kar boste želeli uredili (ustvarili e-poštne račune, spremenili dostopno geslo, ...) boste lahko uredili preko cPanela. Uporaba je zelo enostavna, saj poteka kar preko spletnega brskalnika.

Do gostovanja že v eni sami minuti

Ob plačilu z Moneto, Paysafecard in PayPal-om se gostovanje aktivira v trenutku. Pri plačilu po predračunu pa je potrebno počakati na potrditev našega naročniškega centra.